1. 0
Close

Philips Lighting Eindhoven

Ontwerp ‘Counter’ en ‘Free-flow’ bedrijfsrestaurant

De nieuwe counter is ontworpen als scheiding tussen het restaurant en het ‘free-flow’ gedeelte.
De sfeer in het restaurantgedeelte wordt hierdoor niet meer bepaald door de keuken en het uitgiftedeel maar door de representatieve counter waar de gehele dag verse koffie en belegde broodjes verkrijgbaar zijn.

De relatie tussen de counter en het achterland blijft bestaan door een opening in de achterwand van de counter. Hierdoor is de counter tijdens de lunch aan twee zijden inzetbaar.

PROJECTINFO:

Locatie: Philips Lighting, Eindhoven
Programma: Freeflow en counter bedrijfsrestaurant
Opdrachtgever: Philips Lighting, Eindhoven
Interieurarchitect: grassodenridder_architecten
Oppervlakte project: 135 m2 bvo
Ontwerp: 2011

Interieurbouwer: Verschuren interieurbouw, Eindhoven

Impressie: grassodenridder_architecten ©

  1. 0