Close

Gemeentehuis Oud-Beijerland

interieurontwerp publieksgebied en Back-Office Burgerzaken

in werkverband met EGM architecten

Transparantie, betrokkenheid, heldere communicatie en vooral het zo efficiënt mogelijk dienen van de burger zijn belangrijke uitgangspunten van de nieuwe beleidsvisie van de gemeente Oud-Beijerland.
De beleidsvisie was de basis voor een interne verbouwing van het publieksgebied alsmede de Back-Office Burgerzaken.
Het resultaat van de verbouwing onderstreept de uitgangspunten. Het is een interieur dat antwoord geeft op de beleidsvisie en bovenal potentie biedt voor de gemeente om nog beter te kunnen communiceren met de burger.
Het biedt naast een prettige werkomgeving, een vriendelijk en open ontvangst zonder gesloten balie of loketten.

PROJECTINFO:

Locatie: Oud-Beijerland
Programma: publieksgebied en back-office burgerzaken
Opdrachtgever: gemeente Oud-Beijerland
Oppervlakte project: 835 m2 bvo
Ontwerp: 2007
Realisatie: 2008

Interieurbouwer: Coors interieurbouw, Ridderkerk

Fotografie: Evert van Reijswoud (EGM) ©