Close

MC de Grebbe interieur

Ontwerp van het interieur voor Medisch Centrum de Grebbe

De werkruimte van de assistenten van de 4 praktijken en de wachtruimte grenzen beiden aan de vide die in het hart van het gebouw ligt. Het interieur van de mid-office en ook de balie zijn zo ontworpen dat nauwe samenwerking tussen de praktijken mogelijk is en zodat de praktijken ook afzonderlijk kunnen functioneren. In de gezamenlijke wachtruimte bestaat een diversiteit aan wachtplekken voor de cliënten van alle vier de praktijken samen.
Doordat aan de heldere witte basis een palet van blank gelakt hout en warme grijstinten zijn toegevoegd ontstaat er een aangename eigentijdse sfeer.

PROJECTINFO:

Locatie: Diepenbrocklaan 28, Bergen op Zoom
Programma: medisch centrum voor verschillende medische en paramedische disciplines
Opdrachtgever: Medisch Centrum de Grebbe
Architect: grassodenridder_architecten
Interieurarchitect: grassodenridder_architecten
Projectmanagement: grassodenridder_architecten
Oppervlakte project: 1300 m2 bvo
Ontwerp: 2011-2012
Realisatie: 2012-2013

Interieurbouwer: Verschuren interieurbouw, Eindhoven

Fotografie: grassodenridder_architecten ©