Buro

Grassodenridder architecten is een buro voor opdrachtgevers met ambitie. Om samen met de klant ambities waar te maken, is het buro het liefst vanaf de initiatieffase tot en met de bouwbegeleiding betrokken bij het proces.

Architectuur en interieurarchitectuur zijn binnen het buro en bij elke ontwerpopgave nauw met elkaar verweven. Hierdoor ontstaan maatpakken waarbij aandacht voor de beleving en het gebruik van het interieur samen met een evenwichtige inpassing in de omgeving centraal staan.
Of de opgave nu groot of klein is, heldere oplossingen die meerwaarde creëren staan altijd voor ogen. Door in de basis uit te gaan van eenvoud ontstaat er ruimte voor hoogwaardige afwerking tot in het kleinste detail, met gebruik van natuurlijke materialen die door de tand des tijds mooier worden in plaats van dat ze verouderen.

Proces

Grassodenridder_architecten is een netwerkburo. Bij iedere opgave worden passende adviseurs betrokken zodat tijdens een integraal ontwerpproces, van initiatief tot en met oplevering, op basis van de juiste informatie samen met de klant beslissingen worden genomen. Op deze manier kunnen ambities, budgetten, planning en overige randvoorwaarden in elke fase van het proces, op elkaar worden afgestemd.